čtvrtek 11. prosince 2014

TIPS FOR CHRISTMAS PRESENTS


1. Dárkové sady jsou snad nejtypičtějším dárkem, ale jsou takové neosobní a proto doporučuji koupit jen pár vybraných věcí, které má daný člověk rád a zabalit je jednoduše do jednoho balíčku, nebo koupit např. Pivní sadu od Manufaktury, která se spíše hodí pro tatínky, dědečky a třeba vanilkovou pro maminku, babičku. Sama jsem už produkty od firmy manufaktura vyzkoušela a můžu je jen doporučit už jen pro tu skvělou vůni a roztomilé lahvičky.






2. Ponožky, svetry, nebo pyžama s vánočním vzorem jednoznačně patří k Vánocům a jsou strašně roztomilé, i když je zrovna nenosíme celý rok. Tyhle všechny najdete v Hm.





3. Rámečky na fotografie jsou výborným nápadem, můžete vybrat jakýkoliv a pak jen stačí vyvolat nebo vytisknout fotku a máte super dárek, který každý určitě ocení. Zrovna tento najdete v Nanu-nana.


4. Svíčky Yenkee Candle nádherně voní a mají tolik různých vůní, že si každý vybere. Jediné co od jejich koupi odrazuje je jejich cena. Ale pokuď máte doma aerolampu můžete koupit i vosky, které jsou taky výborné a je to mnohem levnější alternativa.



5. Sally Hansen je sada na gelové nehty. V balení máte LED lampu, podkladový lak, barevný a topcoat, všechny speciální na gelové nehty. A další barvičky si můžete dokupovat. Měly by vydržet 2 týdny a na nehtech vypadají krásně.


6.
Hrníčky a termosky jsou pro zimu a podzim jako stvořené. Teplý čaj i káva vždy zahřeje a určitě se lépe pije z hezkého hrníčku a pokud si kávu nebo čaj chcete vzít sebou termoska je skvělá věc, uchová vám nápoj pěkně teplý a navíc mají termosky krásný motiv. Tato je ze starbucksu.


7. Dárkové karty jsou ideální, když máte strach z toho, aby se to danému člověku líbilo. Takhle bude mít možnost si sám vybrat co se mu líbí.

8. Kosmetika- můžete vybrát parfém, paletku očních stínu, laky na nehty prostě co vás jen napadne a bude se člověku líbit, nebo se vám o věci nenápadně zmínil.





9. Kniha, kdo rád čte určitě se pro něj hodí jako dárek kniha. Já vybrala tuto od Johna Greena Papírová města, kterou mám v plánu si určitě přečíst.




10. Hodinky Daniel Welington jsou momentálně bloggerkami hodně oblíbené, ale určitě se budou líbít všem už pro jejich jednoduchost, ale určitě nepatří k levnějším dárkům.

Tak dárky máte vybrané, možná i koupené takže teď už stačí dárky jen hezky zabalit a Vánoce můžou začít!


Anna

1 komentář:

  1. Hezké typy, já budu letos hodně dárků vyrábět a kupovat budu pouze ty ústřední :-)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za komentář :)