pátek 16. ledna 2015

NEW IN

Hezký den! Prosinec už dávno skončil s tím přichází i nákupy za prosinec. Bude to stejné jako u nákupů kosmetiky. Něco jsem dostala a něco jsem si koupila. Nebudu se tady na začátek dlouho rozepisovat a rovnou vám ukážu ty věci!




V poslední době jsem si strašně oblíbila minimalismus, jak v podobě dekorací pokoje a nábytku tak i v oblékání. Proto většina kousků, které tady uvidíte nejsou nějak moc zajímavé za to se dají skvěle kombinovat. Jako první tady mám obyčejné skinny jeany z Tally Weijl. Strašně jsem si je oblíbila. Mají trošku vyšší pas, ale ne zas uplně. Což je super, protože nemám ráda, když jsou takové bokové kalhoty, ze kterých vám pak vylézá zadek což není vůbec příjemné. Bílou košili jsem dostala k Vánocům. Má zlaté knoflíčky a je mi jasné, proč mi ji máma koupila. Asi nechtěla až nosím tu její, protože jsem si ji celkem půjčovala. Dále tady mám parku, kterou jste mohli už vidět na mém wishlistu (odkaz) stejně jako chlupatou vestičku. Nechtěla jsem nějakou obyčejnou zelenou, kterou má dost lidí a proto jsem vsadila do šedé s koženými rukávy.



Jak už jsem psala chlupatou vestičku jsem si už odškrtla z wishlistu. Sice jen tak na půl, protože bych si chtěla pořídit ještě nějakou delší. Dále tady mám obyčejné basic triko s výstřihem do v ze Zary. Taky jsem koukala pořád po nějakých kabelkách. Což já koukám pořád, ale nevadí. Dostala jsem tuhle černou menší do ruky, ale můžete si k ní připnou i poutko a nosit ji přes rameno. Je skoro celá koženková až na předek, který je semišový. Nejprve jsem ji chtěla nosit do školy, ale nevešly by se mi tam všechny věci, takže si ji beru s sebou jen když máme málo učebnic. Už delší dobu jsem měla prstýnky, náhrdelníky a náramky poházené různě v košíčcích, nebo někde pověšené a celkem mě to štvalo. Takže další věc kterou mi Ježíšek nadělil byla šperkovnice. Nevím co o ni více říct, prostě obyčejná šperkovnice, vejde se tam toho celkem dost, takže tam mám pořád místo na další věci.








Dále jsem si koupila tuto černo-bílou ,,nekonečnou'' šálu s třásněmi. Dost jsem si ji oblíbila a celkem často ji nosím. Když už jsem dostala tu šperkovnici, tak jsem dostala i pár doplňků. Já osobně nemám moc ráda dlouhé náušnice , takže pro mě jsou tyhle náušnice jasná volba. Dále tady mám prstýnek, vypadá sice jak od Arabely, ale mi se moc líbí. A je tady poslední věc. Bílo-zlatý náhrdelník, který nosím moc ráda i nejen jako náhrdelník. Když se obmotá kolem ruky jako náramek taky to vypadá moc hezky.





Tak doufám, že se vám dnešní článek líbil. Přeju vám hezký víkend, a tak zase u dalšího článku!

Anna

3 komentáře:

Děkujeme za komentář :)