neděle 11. ledna 2015

NEW IN

Ahoj, hezkou neděli, nebo jakýkoliv den, v který toto čtete. Dnes jsem si pro vás připravila trochu opožděně věci-kosmetiku, kterou jsem si koupila, nebo dostala k Vánocům v prosinci 2014.

                                      

Jako první tady mám nějaké produkty značky Dove. Začnu sprchovým gelem. Začala jsem ho používat hned co jsem ho dostala. Je krásně jemný, hezky voní, když se s ním myju je to jako pohlazení. Zamilovala jsem si ho a určitě chci vyzkoušet i jiné vůně. Dále tady mám dva deodoranty ve spreji. Zatím jsem zkoušela jen jeden a to ten z té krabičky. Každé ráno si ho nastříkám a můžu říct, že celý den nepocituju žádné stopy potu, což je určitě velké plus. Co už není tak dobré je, že dělá bílé skvrny na černém oblečení, prádle. Ten druhý jsem ještě vůbec nezkoušela takže nemůžu nic o něm říct, ale určitě bude hodně podobný tomu prvnímu.
Dále tady mám balzám na rty od Balea Sweet Lady. Má vonět po jablku a skořici, což trochu voní, ale mi voní po žvýkačkách. Rty hezky hydratuje a celkem pomalu ubývá, je ale bohůžel limitovaná edice, takže nevím jestli ho v Dm ještě najdete. Stojí asi 40 kč.





Parfém Far Away Gold od Avonu je brácha, mého oblíbeného parfému, ve zlatém kabátě a sladší vůní. Mám ho moc ráda, sice nevím jestli trumfne bráchu, ale zatím se mi líbí moc, jen je škoda, že je myslím taky limitka.
Řasenka Avon super full mascara, zatím moc nemůžu říct jaká je, protože jsem ji moc zatím nepoužívala. Má malý, trochu delší kartáček. Dělá přirozené řasy, neslepuje je.
Báze pod oční stíny Artdeco. Prvně jsem si chtěla koupit od TooFaced, ale bohůžel v ostravské sephoře toofaced není, bohůžel jen v Praze, od které nebydlím zrovna blízko tak jsem se rozhodla zkusit tuto. Je v malinkém kalíšku, ale slyšela jsem, že dlouho vydrží. Má v sobě třpytky, někdy je to plus, ale určitě bych chtěla vyzkoušet i jiný primer. Slyšela jsem, že Sephora má dobrý. Určitě stínům napomůže k delší výdrži, zatím jsem ho ještě tolik nezkoušela, takže nemůžu vám tady napsat stoprocentní recenzi.


Dále tady mám tři věci, z galaxie přání, na které jste už viděli samostatnou recenzi, takže se určitě podívejte. Tady je odkaz.





Tak doufám, že se vám článek líbil a že jste nějak přežili týden školy po prázdninách jako já.
Ahoj u dalšího článku!
Anna

1 komentář:

  1. Vánoční balíčky od Dove byly skvělý :-). Mám doma dva.
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za komentář :)