středa 25. února 2015

NEW IN



Dnes jsem si pro vás připravila článek o tom co jsem si koupila, a protože jsem toho ani v lednu, ani v únoru nenakupovala hodně a pár věcí jsem dostala, tak jsem se rozhodla oba dva měsíce spojit do jednoho článku.


Bílý svetr mi objednala mamka z nějakého e-shopu. Je krásně bílý s takovým ''límečkem'' a je trochu do stylu croptopu. Bohůžel strašně škrábe, když ho na sobě mám. To se dá samozřejmě vyřešit bílým trikem pod svetr. Sama ještě nevím jestli ho unosím. Já už jednou měla černé legíny s takovými koženkovými detaily, ale bohůžel vůbec nevím kde jsem je dala. Tyhle jsou celé černé s takovým koženkovým vzhledem. Jsou strašně pohodlné, jen jejich kapsy na zadku nevypadají na mě uplně skvěle. To nějak nevadí v případě, že si k nim vezmu delší triko, které nosím skoro pořád k legínám. Mohly jste je už vidět v jednom all black outfitu(odkaz).



Micelární vodu od Garnier jsem už chtěla vyzkoušet delší dobu, jelikož kolem ní bylo celkem bum, jak je skvělá. Což já nevím jestli můžu úplně potvrdit, protože jsem micelárek nevyzkoušela nějak moc, ale mě naprosto vyhovuje a dělá svou práci. Další věc, která by se zařadila taky k odličovací kosmetice. Mluvím o dvoufázovém odličovači na oči, taky od Garnier. Podle mě je super, mohla bych ho doporučit. Vůbec nemáte pak kolem očí mastné stopy, což některé druhy dvoufázových odličovačů dělají.




Dále jsem si koupila mozaikovou tvářenku od NYC. Jsou tam různé odstíny poskládané do jednoho balení. Když se všechny odstíny na štětci smíchají vytváří to pak na tvářích krásný přirozený efekt. Není nějak extra pigmentovaná, co já mám u tvářenek ráda, protože to nepřeženete a nevypadáte jako Marfuša z pohádky Mrazík. Dále tady mám krémovou rtěnku od Avonu v odstínu deco pink. Tváří se jako oranžová, ale na rtech je krásně přirozená růžová s nádechem do korálové. Výdrž nic moc, ale tak co by jste čekali od krémové rtěnky.



Dále tady mám štětce od Real Techniques-core colection. Strašně jsem si je oblíbila a používám je skoro denně. Jsou krásné jemné i po vyprání, hezky se s němi pracuje, nemůžu proti nim říct ani půl slova.
O hodně produktech se zminuji ve článku Favourite products(odkaz) takže se určitě podívejte. Já vám přeji hezký zbytek dne a doufám, že se vám článek líbil.



Anna

1 komentář:

Děkujeme za komentář :)