neděle 29. března 2015

NEW IN



Tento měsíc jsem za kosmetiku zase tolik neutrácela a hlavně na to nebyl ani čas, ale i tak jsem si pár věcí koupila a ty bych vám teď chtěla ukázat.

Stíny od značky Catrice jsem chtěla už delší dobu vyzkoušet, ale teprve teď jsem si nějaký koupila. Tento můj je v odstínu 740 Nice Ice Baby. Je to takový bílý až možná trochu do šedo-modra odstín. Já ho většinou používám do vnitřního koutku oka místo rozjasňovače. Zatím jsem s nim spokojená.

Taky jsem si koupila řasenku Rimmel London Extra WOW Lash. Zatím uplně nevím jestli mi vyhovuje, celkem se obtiskává a občas mi slzí oči, takže nevím jestli to není třeba z ní, protože než jsem ji začala používat tak se mi to nestávalo.
 Další věc od Rimmelu je lak na nehty ze série 60 seconds od Rity Ory. Je to už několikátý můj lak z této řady a musím říct, že patří k mým nejoblíbenějším. V pohodě kryjí i ve dvou vrstvách a jak slibují do minuty schnou.
Já osobně mám strašně ráda rtěnky a když jsem přišla do drogérie a vidím rtěnky za pár korun, nejde odolat. Koupila jsem si dvě od Miss Sporty v odstínech Sweet Berry a BB nude a jednu od Rimmelu v odstínu Rossetto. Rtěnky od Miss Sporty jsou spíše krémovější textury, takže nějakou exra výdrž nečekejte a určitě ji budete muset občas obtáhnout. Za to ta od Rimmelu je pravý opak. Je matná tím pádem déle vydrží a určitě by dala takové 3/4 hodiny oproti těm Miss Sporty, které zvládnou takovou hodinku, maximálně dvě.
Doufám, že se vám článek líbil. Přeji vám hezký zbytek dne.

Anna




vlevo nahoře-Sweet berry, uprostřed-BB nude, vpravo-Rosseto, dole Catrice-740 Nice Ice Baby

6 komentářů:

  1. Nad tou řasenkou přemýšlím, tak doufám že to slzení není z ní. I když je pravda, že mně se to u některých řasenek také stává. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No:/, ale taky je pravda, že co nesedne mi, může tobě vyhovovat:)

      Vymazat
  2. Laky na nechty z tej kolekcie sú úplne super:-)
    http://romanacserhelyi.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. skvele veci;)

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ta rtěnka Rossetto mě moc zaujala, ten odstín by se mi zamlouval! -L

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za komentář :)