středa 25. března 2015

WISHLIST #3



Po delší době jsem se zase rozhodla sepsat wishlist, protože se pár věcí změnilo a pár věcí mi i na něj přibylo, ale pro změnu tady nemám ani jeden kus kosmetiky, protože jsem si s kosmetikou dala na chvíli menší stopku :D

V neděli jsme se byli s rodičema podívat do nákupního centra Silesia v polských Katowicích. Řeknu vám, že krásné to tam bylo, taky o dost větší výběr z obchodů a značek, ale celkem mě zklamaly ceny, vždy to v Polsku bylo o něco levnější než v ČR a teď mi přišlo, že to někdy bylo ještě dražší než u nás. V lindexu mě zaujalo hnědé pončo/kimono s černými pruhy a pořád jsem váhala jestli si ho mám koupit, nakonec jsem se rozhodla, že ne a teď toho trochu lituji. Dále mám vyhlédnuté asi tři páry bot. Slipony, mokasíny a sandálky na podpatku. Geometrické vzory, jak šaty, tak košile a různé blůzky by se mi líbily taky. Dále by se mi do šatníku hodily nějaké denimové kousky( nikdy jich není dost). Líbily by se mi nějaké boyfriend jeans, světlé skinny a high waisted kraťasy. Taky potřebuju nějaké černé sako, nejvíce by se mi líbílo nějaké oversized. Taky potřebuji obyčejnou bílou košili, která má schované knoflíčky, protože tak nemusíte řešit barvu doplňků ke košili. Když už jsme u těch doplňků hodily by se mi nějaké nové, zajímavé sluneční brýle a bílý klobouk, kdo by se chtěl na sluníčku péct v černém.








Tak to by bylo asi vše z mého aktuálního wishlistu, byl zaměřený už spíše na jaro a přicházející léto. Doufám, že se vám článek líbil, přeji vám hezký zbytek dne a do komentářů můžete napsat:
Jakou věc si nejvíce momentálně přejete vy?

Anna

3 komentáře:

  1. Krásný wishlist! :) Ty botky jsou opravdu pěkné, takovými bych taky nepohrdla. :D Jinak bych si ráda koupila také bílou košili. Celkově bych potřebovala šatník obnovit a doladit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s tebou, můj by potřeboval v několika částech obnovit taky :)

      Vymazat

Děkujeme za komentář :)