pondělí 1. prosince 2014

NEW IN

Už hned ze začátku vám chci říct, že u některých věcí nebudou bohůžel ceny a obchody kde jsem je koupila, protože jsem je dostala k narozeninám od kamarádek. Narozeniny jsem měla sice už v srpnu, ale slavily jsme je až v říjnu:)




Jako první věc tady mám šedý svetřík. Je je trochu kratší a tenký, ale jinak příjemný a nosím ho ráda. Mohly jste ho už určitě vidět v nějakém outfitu stejně jako šátek na následujícím obrázku.


Černý kuličkový náramek jsem taky dostala k narozeninám a moc se mi líbí právě třeba v kombinaci toho druhého náramku, který je z Aliexpressu asi za 50 kč.


Dále tady mám bílé basic tričko z Mochita, stálo 300 kč. Trošku prosvítá, a proto pod něj nosím většinou bílé tílko. Jinak je moc z příjemného materiálu. Druhé triko, nebo halenka v tmavě modré barvě. Má dlouhé rukávy, které se dají sepnout knoflíčkem na třičtvrťový rukáv. Pod výstřihem má na jedné straně kapsičku a zajimavé na něm je, že má prosvítavá záda, takže pod něj nosím takový pás/crop-top bez ramínek, který ještě uvidíte.




Tenhle svetřík může vypadat trochu nezajímavě jak takhle leží, ale když si ho oblečete vypadá trochu jinak. Na rukou je úzký, ale jakoby u ramen má trochu takové ''netopýří'' rukávy, které vypadají fakt zajímavě. Do hnědého tartanového šálu jsem se přímo zamilovala. V poslední době ho nosím dost často a chci si ještě pořídit jeho podobného sourozence v červené nebo černé barvě. Mám ho z New Yorkeru za 200 kč.



Moje černé kozačky už trochu dosluhují, no spíše jsem chtěla nějaké nové a hledala jsem jak jsem mohla, ale žádné nebyly ty pravé. Buď nebyla moje velikost, nebo se mi nelíbily a triliarda mých dementních výmluv. Nakonec jsem ty své našla v Ccc. V tomto obchodě se mi boty moc líbí a doma mám už od tama víc než jeden pár. Myslím si, že stály něco kolem 990 kč.
          

  
Dále tady mám dva crop-topy z New Yorkeru a každý z nich byl jen za 29 kč takže jsem si je okamžitě vzala. Teď je sice určitě nevynosím, ale na léto budou určitě super se sukní s vysokým pasem nebo tak. A jako poslední věc tady mám tenký páseček z obchodu Pepco asi jen tak za 50 kč. Jestli ho někdo znáte, mají tam jak oblečení, které je někdy hezké, doplňky, domácí potřeby, ale i bytové doplňky a všechno fakt za pár peněz. Tak jestli ho někde uvidíte určitě se tam běžte podívat. :)



Anna

2 komentáře:

  1. moc hezké :) chybí mi tu pravidelní čtenáři, stala bych se prav. čtenářkou, ale nevidím tu kolonku :(

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se moc omlouvám, ale už jsem se to snažila napravit a mělo by to tady už být :)

      Vymazat

Děkujeme za komentář :)