neděle 15. února 2015

HOW I STORE COSMETICS


Dnes jsem si připravila takový trochu ''šmejdící'' článek, který vám umožní nakouknout do míst, kde skladuji kosmetiku.
Všechnu svou dekorativní a část pečující kosmetiky mám uluženou ve stole konkrétně v šuplíku. Mám to tam rozdělené různými kartonovými krabicemi a a tak.


Začnu prvně tím co mám na stole. Jsou to kosmetické štětce, normálně dané do květináče, který je vystlaný malými kamínky, protože určitě nemám tak dlouhé štětce :D


Tady můžete vidět jak to  v celém šupíku vypadá. Dekorativní kosmetiku mám hlavně rozdělenou do takových tří menších krabic. V první krabici se nacházejí pudry tvářenky a různé bronzery. Vedle toho menší paletky a nějaké mono a duo stíny. Ve 2. krabičce se nacházejí makeupy a korektory, různé tužky na oči, na rty, oční linky a uplně na kraji balzámy na rty, báze pod oční stíny, různé ořezávátka a tak a kabuki štětec na pudr. V poslední krabičce jsou mé rtěnky, kde mám i přichystáno více místa na další. Pak jen nějakou mastičku z lékárny, odličovací tamponky a řasenky. Nad 3. krabičkou mám takové větší paletky, které by se k ostatním nevešly, vedle nich krémy a sprej na nohy. Na nich je ještě taštička s manikúrou. V pravém rohu nahoře je košíček, ve kterém mám odlakovač, manikúrní nůžky a různé vzorečky. Nakonec je tady poslední část, kde leží micelární voda a dvoufázový odličovač, které právě používám. Vedle nich leží můj oblíbený jahodový krém. Doufám, že se vám článek líbil a do komentářů třeba napište kde skladujete kosmetiku vy? Jestli v koupelně nebo ve svém pokoji? Hezký zbytek dne!

Anna


2 komentáře:

  1. Jé, taky bych chtěla tak velký šuplík a ještě k tomu jen na kosmetiku :) Taky to tak mám, ale do jednoho se mi ta moje tuna věcí nevleze :D :) Máš to hezky roztříděné :)
    http://everythin-kate.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, no u mě to byl ze začátku kosmetický kufřík, pak krabice a teď toto, ale myslím si, že zanedlouho se mi to už tam taky nevejde :DD

      Vymazat

Děkujeme za komentář :)