neděle 15. března 2015

NEW IN


Dnes jsem měla takový pocit, který asi znají spíše blogerky, no k tomu se dostanu až později. 

V pátek jsem byla s mamkou nakupovat jídlo, ale pak jsme se šli jen tak podívat do obchodů. V new yorkru měli neskutečné výprodeje. Na pohled jsem našla asi 10 moc pěkných kousků za pár korun. Natahala jsem si je všechny do kabinky, ale bohůžel né všechny na mě vypadaly tak jak jsem si sama představovala. Nakonec jsem si koupila tyto čtyři věci. Proto jsem se taky rozhodla, že už dneska připravím článek na neděli, společně jsem nafotila i fotky na jiné asi 2 články. No, co se mi nestalo, omylem jsem si vymazala většinu fotek. Byla jsem tak naštvaná, protože mi to zabralo fakt dost času.
 Zbylo mi jen pár fotek, ke kterým patří i tato. Tak jsem se rozhodla, že tento článek napíšu tak i tak, protože určitě uvidíte tyto kousky v outfitech. Tak teď už přímo k věcem. Jak jsem říkala koupila jsem si  čtyři věci. 
Já sama mám kabelek crossbody víc, ale některé jsou už starší a prostě to chtělo novou. Tahle je černá prošívaná ve tvaru srdíčka, některými detaily i trochu kopíruje známou Chanelku.
 High waisted kraťasy byli společně s koženkovými kalhoty na mém wishlistu, nakonec to dopadlo tak, že jsem si je koupila kraťasy, ale koženkové. Tyto jsou ze předu jemně prošívané a líbí se mi  i na nich, že z nich nevylézá zadek. 
Já sama moc barevné věci nenosím. Mám raději spíše zemité barvy, barvy kovů, atd.. Tahle sukně, ale k takovým věcem nepatří. Je krásně královsky modrá. Má vyšší pas a není uplně krátka, což je super.
 Poslední věc co jsem si koupila je černý cardigen, který je trošku ''žíhaný'' bílou barvou. Je dlouhý,  je mi až někde po kolena, ale to se mi právě líbí. Všechny věci stály okolo 79 až 200 Kč, což jsou naprosto skvělé ceny. 
Doufám, že se vám článek líbil, určitě mi napiště, 
jestli jste v poslední době natrefili na podobné výprodeje?

Těším se na vás u dalšího článku!

Anna




7 komentářů:

  1. Bože, to jsou krásný kousky!! :D Musím se do New Yorkeru taky zajít podívat, teď jsi mě vážně nalákala :D:) Fotek je škoda, to by mě také naštvalo..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že se ti líbí. No naštvaná jsem byla dost :/

      Vymazat
  2. Krásné kousky ! :) Přesně tyhle koženkové kraťasy mám taky, ale už z minulého léta. A tu sukni jsem měla strašně dlouho vyhlédnutou, ale zrovna neměli mou velikost, a taky se celkem divím, že tam ještě byla. :) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budem twins :DD jo, právě že tam měli ještě dost velikostí :DD

      Vymazat
  3. Ta kabelka vypadá hezky, já si taky tedka budu muset koupit nějakou takvou malinkou na léto at se nemusím tahat s nějakou velikou a těžkou:)
    www.andreykab.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, do města na nákupy uplně ideální kabelka:)

      Vymazat
  4. Ta sukně má krásnou barvu :)
    Tož to jsou porádní ceny! :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za komentář :)