neděle 19. dubna 2015

NEW IN




Ahoj! Dnes jsem si pro vás připravila takový menší  ,,haul'' z věcí, které jsem si nedávno pořídila. Delší dobu jsem pokukovala po nějaký džínových kraťasech s vysokým pasem a jednou mi přišel email, že HM má nový český eshop a tam jsem našla tyhle krásné kraťasy, které byly pouze za 199,- Kč a navíc tam byla a myslím si, že do dnešního dne tam je poštovné zdarma a to bych nebyla já, abych toho nevyužila :D  Myslím si, že mi sedí a už se těším na léto, kdy  je konečně vytáhnu. 








Stejně jako po kraťasech jsem delší dobu hledala nějaký tekutější korektor, který by se hodil pod oči. Našla jsem tento od Catrice, vzala jsem si ho v odstínu 005 Light Nude. Zatím vám o něm moc neřeknu, protože ho pořád zkouším. Krytí má takové lehčí až střední. Korektor dostáváte ven tím, že točíte koncem a nahoře vám z takových vláken vytéká korektor, mi se to osobně moc líbí stejně jako design  korektoru se moc povedl a stál něco kolem 130,- Kč. Dále jsem si koupila známou řasenku od Maybelline- Rocket volum express. Vzala jsem si voděodolnou verzi, jelikož se pomalu blíží léto a já žádnou voděodolnou řasenku nemám. :D Řasy mi dělá takové hodně přitozené, což já osobně preferuji. Výdrž má podle mě skvělou, celý den vydržela, ale zatím jsem ještě nezkoušela jestli i její výdrž s kontaktem s vodou bude stejná. Každopádně vám dám určitě ještě vědět. A koupovala jsem ji ve slevě za nějakých 140,- Kč.


Doufám, že se vám dnešní článek líbil a zajímalo by mě:
 jaký je váš oblíbený korektor a řasenka?
Přeji vám hezký zbytek dne!:)

Anna


2 komentáře:

  1. Kraťásky jsou moje vysněné, miluju vysoký pas! ♥

    THE KAWAII PLANET

    OdpovědětVymazat
  2. Kraťasy s vysokým pasem mám a i sháním další, protože jsou perfektní ♥ !, Maibelline Rocketky mám obě a voděodolnou od minulého léta a je pořád super, ale někdy jde celkem těžko odličovat (co čekat od voděodolné) :D a korektor už chci taky vyzkoušet, tak kdyžtak mi potom řekneš jak ti vyhovoval atd. :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za komentář :)