pátek 15. května 2015

NEW IN APRIL&MAY



Ahoj! Dnes vám přináším článek o tom co jsem si koupila v poslední době konkrétně tedy v dubnu a květnu. Jak můžete vidět nakoupila jsem více kosmetiky než oblečení což u mě není ani překvapením. První věc jsou modré slipony, které jste už mohly vidět v outfitu(zde). Jsou strašně pohodlné a nemají takový obvyklý tvar sliponů. Jsou z Aliexpresu. Koupila jsem si i druhý pár botů a jsou to tedy baleríny s takovým výřezkem, vážně nevím jak to nazvat. Delší dobu jsem je hledala až jsem si je vyhlédla v H&M a ještě k tomu ve slevě. Poslední věc z oblečení je obyčejné černé tričko, které je uplně základem šatníku a jelikož jsem to moje ztratila, ikdyž nevím jak jsem mohla ztratit triko, musela jsem si koupit nové. Tohle je z Reserved.




Jak jsem už říkala, kosmetiky jsem v poslední době nakoupila více. Začnu s věcí, která mi né až tak vyhovuje. Je to perlový rozjasňovač od Avonu. Celkem práší a navíc obsahuje celkem velké třpytky což od rozjasňovače rozhodně nechci. Taky mě zklamal v tom, že těch kuliček je tam strašně málo, než bylo vidět na fotkách, takže za mě bohůžel ne.  Taky jsem si koupila novou řasenku od Miss Sporty The Miaoww Look. Celkem jí mám ráda a jsem z ní překvapená, protože jsem to od ní vůbec neočekávala. Jelikož jsou moje řasy dost krátké a nemají natočený tvar, tak tahle řasenka, je jedna z mála, která je nadzvedne, nakroutí a lehce prodlouží.




MORE






Další věc je štětec, delší dobu se už snažím nakoupit několik štětců, zatím mi jich ještě pár chybí, ale tenhle jsem si už pořídila. Tím, že nemá tak dlouhé štětiny ideálně se hodí na nanášení stínů.Věcí, kterou jsem si celkem oblíbila je rtěnka od Maybelline v odstínu 140 Juicy Bublegum. Má hodně krémovou konzistenci, takže rty i trochu vyživí, ale zase tak dlouho nevydrží. To jsem ji, ale celkem odpustila a v pohodě ji nosím v kabelce a občas obtáhnu. Věc, z které mám největší radost je nová paletka stínů od Maybelline The Nudes. Obsahuje neutrální stíny na denní líčení, ale zvládne i večerní kouřovky. Třpytivé stíny jsou trochu lépe pigmentované, než ty matné, což už tak bývá. Zatím jsem ji zkoušela jen jednou a to bez primeru a výdrž velmi pokulhává. Což mi samozřejmě nevadí, protože primer používám skoro vždy, když si chci dát stíny. Možná, že i ty méně pigmentované stíny budou i s primerem mít více intenzity. Ale, ještě jsem ji pořádně nevyzkoušela, takže ji nemůžu plně zhodnotit. Doufám, že se vám dnešní článek líbil a přeji hezký zbytek večera, dne, prostě kdy to zrovna čtete :D






Anna

7 komentářů:

  1. Já mám ty samé rozjasňovače, jedny takové ty světle růžové a druhý jakoby bronzer. Používám je už několik let, těch kuliček tam není přehnaně, ale vcelku mi vydrží vážně hodně dlouho! :) Rtěnka má moc zajímavý odstín :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak každému vyhovuje něco jiného :) na te ruce vypadá hodně výrazně, ale tím, že je hodně krémová na rtech je o dost světlejší a nevýraznější :)

      Vymazat
  2. Ty botky z H&Mka se jmenujou "loafers" a jsou vážně skvělý, po takových dlouho pokukuju, ale nikde nemaj moje číslo, mám příšerně malou nohu!! :-)

    NARA // czech fashion blog
    www.natalieklara.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za opravu :) Můžeš se v H&M podívat třeba v dětském oddělení, jestli máš opravdu tak malou nohu:)

      Vymazat
  3. paletu od Maybelline zbožňujem ! :))

    http://fashion-and-beauty-diary.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za komentář :)